Jedan od najpoznatijih voditelja svih vremena snimljen kako radi u trgovini

Screenshot: Instagram

Poput pjevačice Lane Del Rey koja je viđena kako radi u jednom američkom restoranu, čini se da je i slavni voditelj David Letterman također dobio novi posao. U petak je bivši voditelj emisije Late Night with David Letterman svratio u trgovinu mješovitom robom Hy-Vee u Iowi gdje je viđen kako nosi pregaču i pločicu s vlastitim imenom na fotografiji objavljenoj na Facebook stranici trgovine.

"Nikad ne znaš na koga ćeš naletjeti dok kupuješ u Hy-Veeu", Stoji u opisu objave.

You never know who you'll bump into while shopping the aisles at Hy-Vee. 🛒 Thanks for stopping by, David Letterman!

Posted by Hy-Vee on Friday, July 21, 2023

U videu objavljenom na Lettermanovoj Instagram stranici u nedjelju vidi se kako govori upravitelju trgovine da je "proveo značajan dio svog života u trgovini mješovitom robom u Indianapolisu, a to je bila posljednja od jedinstvenih trgovina mješovitom robom u neovisnom vlasništvu i svidjela mu se".

"A ako mogu nešto vratiti marketinškoj zajednici, volio bih to učiniti - ali nemam cijeli dan, naravno", našalio se Letterman koji na snimci pregledava prolaze u trgovini, pakira namirnice u vrećice, jede juhu minestrone i govori mušterijama na razglas da je "danas i samo danas" celer besplatan.

Lana Del Rey zbunila obožavatelje

Slično kao i Letterman, pjevačica Lana Del Rey ostavila je obožavatelje zbunjenima nakon što je prošli tjedan viđena kako radi u Waffle Houseu u Florenceu u Alabami. Na fotografijama i snimkama koje kruže društvenim mrežama pjevačica je snimljena za pultom Waffle Housea kako kuha kavu u uniformi dok nosi pločicu s imenom Lana. Viralna snimka također prikazuje kako od snimatelja traži da ne snima nikoga drugoga bez njegova dopuštenja.

Posljednjih dana Del Rey je također viđena na nizu drugih mjesta u Alabami, uključujući središte Firence i salon za nokte u Birminghamu. Moguće je da bi posjet mogao biti povezan s pjesmom s njenog novog albuma Did You Know That There's a Tunnel Under Ocean Blvd.

"Išla sam vlakom u Španjolsku, samo s bilježnicom u ruci/Onda sam otišla vidjeti neke svoje prijatelje, dolje u Florence, Alabama", pjeva glazbenica u pjesmi Paris, Texas.

Pročitajte više