Nakon Mile Horvat, s HRT-a odlazi i Aleksandar Kostadinov

Foto: HRT Press

DUGOGODIŠNJI radijski i televizijski urednik Aleksandar Kostadinov 31. prosinca prestaje raditi za Hrvatsku radioteleviziju i sa svojom obitelji kreće u novi život u belgijskome Bruxellesu.

Nakon Mile Horvat, HRT tako gubi još jedno prepoznatljivo lice: Kostadinov je naime na nacionalnoj televiziji radio gotovo tri desetljeća. Njegove "bebe" su Eurovizija, Sedma noć, Dora, Eurosong i niz izbora za Miss, a na početku karijere je radio i na kultnom koncertu Prljavaca na Trgu bana Jelačića.

Jedan od posljednjih velikih projekata na kojima je radio bio je The Voice.

„Tridesetak godina provedenih na Hrvatskoj radioteleviziji uvijek će imati posebno mjesto u mojemu životu. Hvala svim kolegama s kojima sam surađivao”, izjavio je Kostadinov, koji se na veliku promjenu u svom životu odlučio nakon što mu je supruga dobila posao u Belgiji.

"Kao urednik i voditelj  Aleksandar Kostadinov sudjelovao je u najznačajnijim projektima Hrvatske radiotelevizije, osobito u Zabavnome programu, a za svoj je rad dobitnik  mnogobrojnih nagrada i priznanja u Republici Hrvatskoj i inozemstvu. Hrvatska radiotelevizija s ponosom svojemu dugogodišnjem uredniku želi sve najbolje u budućemu životu i radu i raduje se mogućoj budućoj suradnji", rekli su pak s HRT-a za Index.

Pročitajte više