Nakon napada na zvijezdu Beverly Hillsa, oglasio se i njegov kolega: On je čudovište

Foto: Profimedia

Američki glumac Ian Ziering proslavio se ulogom Stevea Sandersa u seriji Beverly Hills 90210, a na Staru godinu napala ga je motociklistička banda dok se vozio automobilom sa svojom kćeri Pennom. Na društvenim mrežama proširila se snimka tog napada, a sad se oglasio i njegov kolega Brian Austin Green.

Green je na svom Instagram Storyju pohvalio kolegu rekavši kako je "odradio svoje". "Moj Ian Ziering potukao se šakama na Hollywood Boulevardu s otprilike pet frajera i je*eni kralj ih je pretukao, dobili su svoje", rekao je glumac. Dodao je kako isprva nije čuo za tu tučnjavu, no drago mu je da se na kraju sve dobro završilo.

"On je čudovište. Očito je u nevjerojatnoj formi. Nikome ne bih ovo sugerirao... Ali, znaš što? Sve je dobro ispalo. Z, volim te, brate, ti si zvijer, blago tebi", zaključio je.

Podsjetimo, Ziering se o svemu oglasio i na svom profilu na Instagramu. "Jučer sam doživio alarmantan incident u kojem je sudjelovala grupa pojedinaca na mini motorima. Dok sam bio zaglavljen u prometu, jedan od tih vozača agresivno je prišao mom automobilu, što je dovelo do uznemirujućeg sukoba.

U pokušaju da procijenim štetu, izašao sam iz auta. Ovaj potez je, nažalost, eskalirao u fizičku prepirku, u koju sam se upustio kako bih se zaštitio", pojasnio je glumac te istaknuo kako su on i kći prošli neozlijeđeni, ali ga je ovaj incident duboko uznemirio.

Pročitajte više