Nakon napada u Bruxellesu svjetska imena poslala snažnu poruku

Foto: Twitter

NA NOVE terorističke napade u Europi nitko ne može ostati ravnodušan. Čule su se dvije eksplozije na briselskom aerodromu Zaventem, a nakon toga su odjeknule još tri na stanici metroa. Prema posljednjim informacijama ukupno je poginulo najmanje 28 osoba, a ozlijeđeno ih je više od 80.

Islamska država preuzela je odgovornost za napad, no još je prerano da se napad u Bruxellesu direktno poveže s krvavim masakrom u Parizu, rekao je Van Leeuw te dodao kako se trenutno provodi nekoliko antiterorističkih racija diljem zemlje.


Brojni poznati su na svojim društvenim mrežama poslali poruku podrške, te pozvali na molitvu za mir i kraj terorizmu. Među njima je i Kim Kardashian, kao i njezine sestre Khloe i Kourney, te Kendall Jenner, zatim sin Clinta Eastwooda Scott, glumica Kerry Washingston, supermodel Gisele Bündchen, glumica Courteney Cox, ... te brojna druga poznata imena. 

Najsnažniju podršku Bruxellesu pružaju Francuzi, koji su i sami doživjeli terorističke napade prije četiri mjeseca. Svoje statuse podrške Belgiji brojni građani Francuske objavljuju s hashtagom #TousEnsemble.

Pročitajte više