Nakon objave o medicinskoj konoplji bivša Feminnemka zaprijetila Kujundžiću

Foto: Instagram

BIVŠA FEMINNEMKA Nika Antolos oštro je reagirala na izjavu ministra zdravstva Milana Kujundžića da građani neće moći uzgajati medicinsku konoplju, nego će to biti dopušteno samo tvrtkama i ljekarnama koje se bave proizvodnjom lijekova. 

Budući da i sama boluje od multiple skleroze te, kao mnogi oboljeli, koristi kanabisovo ulje kako bi si olakšala bolove, Niku je ova vijest osobito pogodila pa je odlučila ministru odgovoriti. 

"Ovako nekako izgledale smo prije 15-ak minuta Sia i ja, kad je mama (ja) pročitala da je gospodin Kujundžić dozvolio sadnju marihuane u medicinske svrhe (naravno ne ljudima kojima treba) već isključivo FARMACEUTSKIM TVRTKAMA i ljekarnama koje imaju dozvolu za proizvodnju lijekova. Super! Sad očekujem da će iste ako ne i bolje kvalitete (svatko tko ima potrebu koristiti 'smolu') istu imati BESPLATNO preko HZZO-a. U suprotnom, ići ću vam toliko na živce da ćete nam je na kraju, samo da prestanem, na vrata dostavljati na mjesečnoj bazi. Ja sam vam jedan uuuužasno tvrd orah, gospodine Kujundžiću, mala, a toliko paprena da me nećete htjeti progutati. Ima nas puno takvih, spremnih na borbu za ljudsko pravo i nećemo šutjeti. Bar ja sigurno neću", napisala je uz fotku s kćerkicom. 

>>>Bivša feminemka Nika poručila Kolindi: "Uskoro ću možda prekršiti zakon"<<<

Ovo nije prvi put da se Nika obratila ministru Kujundžiću. Početkom veljače poslala mu je dopis u kojem zahtijeva da se pacijentima s multiplom sklerozom učini dostupnim ulje kanabisa. 

"Tražim od vas da se zaustavite na sekundu i pogledate stvari kakve zaista jesu. Mi jesmo bolesni, ali nismo glupi i bez prava. Imamo ljudsko pravo živjeti bez boli i uvećati si kvalitetu života kad je to moguće", napisala je između ostalog tom prilikom

U to se vrijeme javila i predsjednici Kolindi s istim upitom, a od oboje je dobila generičke odgovore

Niki Antolos je multipla skleroza dijagnosticirana u studenom prošle godine
 

Pročitajte više