Nakon prekida suradnje s Novom Hercega se nema gdje vidjeti. Oglasio se na Instagramu

Foto: Press

Otkako ne glumi u domaćim sapunicama, 42-godišnjeg glumca Ivana Hercega baš se i nema gdje vidjeti. Prije šest godina Nova TV iznenada je prekinula s njim suradnju. 

"Možemo samo potvrditi da je produkcija Nove TV raskinula suradnju s glumcem Ivanom Hercegom. Razlozi su produkcijske prirode i iste ne želimo komentirati", pisalo je u službenom priopćenju Nove TV.

Herceg je tada na društvenim mrežama, između ostalog, poručio: "Ista sranja. Umoriš se pokušavajući sve srediti. Umoriš se od slušanja njihovih isprika i davanja šansi. Za svoj mir, jednostavno pustiš ljude. Kako bi glupa sranja koja rade... Radili nekom drugom."

Podijelio zrnca mudrosti

Glumac se od tada rijetko pojavljuje u javnosti. Povremeno se javi pratiteljima na Instagramu i podijeli s njima trenutak iz svog života, no njegov Instagram profil dugo je bio zaključan. Sada je odlučio otvoriti svoj profil javnosti, a podijelio je i novu fotografiju zanimljivog opisa.

"Jesu li gori oni što serviraju laži ili oni koji u njih rado povjeruju?" upitao je Ivan. Nedavno je proslavio i 42. rođendan, a tim povodom je objavio fotografiju i zahvalio svim pratiteljima na lijepim željama.

Zamjerio se gej zajednici

Inače, glumac sa zagrebačkog Bukovca prvi se put na filmu pojavio 2007. godine, kad je igrao glavnu ulogu u filmu Gorana Kulenovića Pjevajte nešto ljubavno. Proslavio se ulogama u sapunicama Larin izbor, Dolina sunca i Najbolje godine.

2011. godine našao se u problemima nakon što ga je gej zajednica optužila da je homofob zbog izjave da ne bi glumio homoseksualca i antikrista. Nakon toga rekao je da samo u tom trenutku ne bi glumio takve uloge.

Pročitajte više