Nakon rasprave s fanovima, nestali profili Nine Kraljić s Facebooka i Instagrama

Foto: HRT/Dario Njavro/Instagram

NAKON što se Nina Kraljić danas oglasila na Facebooku te potvrdila da stoji iza svega što je dosad napisala o Dori, nestali su njezini profili na Instagramu i Facebooku.

Nakon što je ušla u raspravu s pratiteljima i fanovima na Facebooku, Nina Kraljić, čini se, deaktivirala je profile na društvenim mrežama.

>>Nina Kraljić: HRT i ja smo finito... Cenzura i gluma nisu za mene

>>Nina Kraljić: Ljudi nisu mogli uopće glasati za mene, javljalo je da broj ne postoji

>>Nina Kraljić u suzama nakon Albinine pobjede: Sve smo znali, ne uzrujavajte se

"Dragi ljudi, ja ostajem dosljedna sebi sviđalo se to nekima ili ne. Ne muljam niti mislim uljepšavati i pričati očekivane šablone. Imam pravo na svoj stav da mi je Bernarda, Mia i Toma pogotovo scenski i pjevački bio bolji i od mene i od Albine i njima čestitam. Ne sviđa mi se pjesma Tick-Tock i gotovo. Pomirite se time kako se ja bez beda mirim s tim da, samo zato što sam progovorila da nije sve tako divno i krasno iza stagea ili da mi se na vlastitoj jedinoj tonskoj probi puštala pjesma Tick-Tock na vlastite in ear slušalice maltene 10 minuta, a ne moja što stvarno govori o respectu organizatora i to 4 dana prije proglašenja i da bi nasumično izvlačenje rednog broja nastupa bila osnovna korektnost jer je prozirno previše, u novinama u bullyingu i posvuda u hejt komentarima", napisala je u posljednjoj objavi prije nego su joj nestali profili.

Pročitajte više