Nakon razbijenih koljena Doris pokazala još jednu ozljedu: Sve se može lomiti...

Foto: Luka Šangulin/Index

NAKON što su pozornost gledatelja emisije Dobro jutro, Hrvatska privukla njena ranjena koljena, Doris Pinčić Rogoznica požalila se i na lom ruke.

"Sve se može lomiti, ali frizura je uvijek postojana", napisala je voditeljica uz fotografiju na kojoj ima ruku u povezu.

"Hvala svima na brizi, malo sam pala na snimanju, ali sve je u redu", otkrila je Doris ranije te pokazala modrice na ruci, no čini se da je ozljeda ipak bila nešto teža od samo modrica.

Podsjećamo, Doris je jučer emisiju vodila u plavoj haljini i u jednom trenutku slučajno je pokazala ozljede na koljenima. Gledateljima i fanovima prizor nije promaknuo te su na Facebooku pitali što se dogodilo, a voditeljica je zatim dala objašnjenje.

Prije samo nekoliko dana, dok je bila na snimanju kulinarske emisije u vlastitoj produkciji, Doris je objavila fotografiju sa snimanja i spomenula pad.

"Padovi su prirodan dio života, karakter je ono kako reagiraš na njih - rekao je netko puno pametniji od mene, ne znam tko, ali kupujem", napisala je tada Doris. 

Pročitajte više