Nakon seksa s 15-godišnjakom učiteljica ga pitala: "S kim drugim da budem drolja?"

Ilustracija: Youtube

UDANA nastavnica optužena za seks s učenikom navodno mu je poslala razglednicu s porukom "S kim drugim mogu biti drolja?" nakon što ju je blokirao na društvenim mrežama.

Tijekom suđenja 53-godišnjoj Debori Lowe iz Manchestera otkriveno je da je svom 15-godišnjem učeniku s kojim je imala seksualni odnos poslala razglednicu koja prikazuje ženu koja potrbuške leži u travi, a ispod kratke suknjice joj proviruju gaćice.

"Ovo sam ja nakon što si me blokirao", navodno je dopisala Deborah.

Razglednicu je pronašla njegova majka, izneseno je na sudu, te je pozvala policiju.

"Očajna sam. Ne znam što sam ti učinila da me blokiraš. S kim drugim mogu biti drolja? Nikad te ne bih povrijedila ili učinila nesretnim. Je li to zbog toga što sam stara i debela? Danas mi je rođendan i jako sam tužna. Užasno mi nedostaješ. Voli te drolja", navodno stoji u poruci.

Nastavnica na sudu poriče da je stupila u seksualni odnos s učenikom. U izjavi je priznala da su bili zajedno, no tek kad je on napunio 17 godina i napustio školu, stoga mu ona više nije bila učiteljica.

Učenik tvrdi da su njih dvoje imali seks putem telefona, te da su se seksali u njenoj kući, a ona mu je čak platila tetovažu, predstavljajući se kao njegova ujna, piše Metro.

"Kasnije mi je bilo neugodno i uglavnom sam je ignorirao", ispričao je on.  

Pročitajte više