Nakon šokantnih fotki s aerodroma, Delevingne na Oscarima oduševila transformacijom

Foto: Profimedia/EPA

Manekenka Cara Delevingne zablistala je u raskošnoj crvenoj haljini na dodjeli Oscara te je mnoge oduševila transformacijom nakon što su njene fotke s aerodroma u rujnu prošle godine zabrinule javnost.

Podsjetimo, Cara je tada u čarapama tumarala aerodromom u Los Angelesu. Na svoj let je kasnila dva sata, a na aerodrom se dovezla u automobilu u kojem se vozila tako da je noge izbacila kroz prozor.

Nakon što je ušla u privatni avion Jay-Z-ja, koji ju je čekao, ubrzo je viđena kako napušta avion. Nije poznato je li Cara izbačena iz aviona ili ga je svojevoljno napustila.

Navodno je prije toga danima partijala na festivalu Burning Man, a zbog njenog ponašanja obitelj je razmišljala o intervenciji. 

Prijavila se na rehabilitaciju

Na kraju se Cara prijavila na rehabilitaciju i uspjela oporaviti.

"Nisam spavala, nisam bila dobro, bilo je to tužno vrijeme, ali žalosno je to što sam ja mislila da se zabavljam. No u jednom trenutku sam primijetila da ne izgledam dobro. I upravo su mi te slike iz zračne luke bile reality check", rekla je Cara u razgovoru za Vogue.

"Prije ovog liječenja, uvijek sam tražila način kako da se na brzinu oporavim ili zaliječim, išla sam na terapije ili bih uzimala pauze, i to je pomagalo, ali samo na kratko vrijeme jer nikada nismo došli do srži problema. Tada sam shvatila da je ovaj program od 12 koraka najbolja stvar i vrlo je važno da se ja toga ne stidim. Suprotno od ovisnosti jest konekcija, a to sam dobila u ovoj zajednici."

Delevingne je sada trijezna i uživa u životu sa svojom djevojkom Leahom Mason. "Sada uživam u tome da odem van plesati i dobro se provesti, a volim voditi i duboke razgovore s ljudima. Proces svakako ima svoje uspone i padove, ali uspijevam ih prebroditi", rekla je.

Pročitajte više