Nakon što je Abby iz NCIS-a otkrila da ju je napao kolega iz serije, procurila čudna priča o njoj

Screenshot: Yotube

GLUMICA Pauley Perrett posljednjih dana proživljava teške dane. Naime, nakon što je napustila seriju NCIS nakon 15 sezona u kojima je glumila znanstvenicu Abby, protiv Pauley je podignuta optužnica za uhođenje bivšeg supruga Francisa Shiversa.

Glumac i glazbenik optužuje bivšu suprugu za uhođenje i maltretiranje, za koje kaže kako traje još od samog prekida 2007. godine, prenosi Daily Mail.

Francis tvrdi kako ga je Pauley preklinjala da se pomire te da je, kad je shvatila da se to neće dogoditi, zaprijetila da će ga proglasiti uhodom. Glazbenik kaže da je njegova bivša žena poslala mnogo zlobnih i prijetećih mailova ljudima s kojima je radio, a jednom prilikom mu je navodno ušla i u sobu kroz prozor.

''Nakon što je gospodin Shivers prekinuo sve kontakte s gospođom Perrett i podnio zahtjev za razvod braka, ona se usred noći ušuljala kroz prozor njegove sobe i napala djevojku s kojom je bio u krevetu. Zaprijetila je bivšem suprugu i rekla da će požaliti ako joj se ne vrati'', navodi Shiversova odvjetnica u optužnici.

Bivšem paru ovo nije prvi put da se nalaze na sudu. Godine 2014. optužili su jedno drugo za uhođenje, da bi na kraju Francis dobio zabranu pristupa bivšoj supruzi.

Pročitajte više