Nakon što je dizalica pala usred Manhattana, ova je mladenka dobila posebnu pratnju do oltara

Screenshot:  Youtube

PONEKAD se iz strašnog događaja dogodi nešto lijepo. Tako se jučer u centru New Yorka, na Manhattanu, urušila velika građevinska dizalica koja je pala na ulicu smrskavši nekoliko automobila koji su bili parkirani uz cestu. Na lice mjesta odmah su došli policija i vatrogasci koji su osigurali područje, jedna osoba je poginula s tri su osobe ozlijeđene.

U tom događaju sreće je imala jedna mladenka koja se našla na licu mjesta pripremajući se za svoje vjenčanje. Nesh Pillay tako nije zamišljala svoj savršeni dan, a posebno nije očekivala kaos na ulicama dok je ona uređivala nokte i slagala frizuru.


Njujorški vatrogasci učinili su nešto lijepo za nju, a šef vatrogasaca koji ju je uočio na ulici Nesh je i dopratio na sigurno mjesto - zakasnila je na ceremoniju u vijećnici, no zato su je vatrogasci dopratili do oltara, a njihov kapelan u konačnici je i vjenčao sretni par.

Tako se najgori dan pretvorio u dan za pamćenje, a njihov prvotni plan da je vjenčaju u tajnosti na kraju je postao svjetska senzacija.

Pročitajte više