Nakon što je Gisele Bundchen progovorila o razvodu, Tom Brady objavio citat o izdaji

Foto: Profimedia

NAKON što je Gisele Bundchen (42) konačno progovorila o razvodu od Toma Bradyja (45) u intervjuu za Vanity Fair, njezin bivši suprug i NFL zvijezda na svom Instagram storyju podijelio je zagonetan citat koji govori o "uspjehu", "izdaji" i "lažnim prijateljima".

"Što je uspjeh? Smijati se često i mnogo. Dobiti poštovanje inteligentnih ljudi i naklonost djece. Zaslužiti poštovanje poštenih kritičara i preživjeti izdaju lažnih prijatelja. Cijeniti ljepotu. Pronaći najbolje u drugima. Učiniti svijet malo boljim mjestom. Znati da je jedan život postao bolji zbog tebe. Ovo je za uspjeh", stoji u citatu filozofa Ralpha Walda Emersona koji je sportaš podijelio.

Gisele tvrdi da mu nije postavila ultimatum prije razvoda

Njegova objava stiže samo dan nakon što je njegova bivša supruga demantirala glasine koje su kružile da mu je postavila ultimatum prema kojem je navodno trebao birati između braka i nastavka sportske karijere.

"Slušajte, uvijek sam navijala za njega i navijat ću zauvijek. Ako postoji jedna osoba kojoj želim da bude najsretnija na svijetu, to je on, vjerujte mi. Želim da mu se ostvare svi snovi. To je ono što želim, zaista, od srca", izjavila je u intervjuu za Vanity Fair.

Podsjećamo, par je potvrdio razvod u listopadu 2022. objavama na svojim Instagram profilima. "Proteklih dana moja supruga i ja finalizirali smo razvod nakon 13 godina braka", napisao je Tom i dodao da su odluku donijeli "u prijateljskim odnosima i zahvalni na vremenu koje su proveli zajedno". Sličnu stvar objavila je i Gisele.

Pročitajte više

 

Pročitajte više