Nakon što je počeo puštati seljačiju, stari Gold FM u eteru ugostio Maju Šuput

Foto: Instagram

NAKON što je objavljeno da Gold FM prestaje puštati stare hitove i da će se preimenovati u Happy FM i od sad nadalje svirati seljačiju, rebrendirani radio doveo je u eter svoju prvu gošću - Maju Šuput.

"Čast i zadovoljstvo mi je bilo biti prva gošća novog radija i najaviti svoj prvi nastup u Areni Zagreb", poručila je Maja.

Podsjetimo, ranije je s nekadašnjeg Gold FM-a objavljeno kako će od sada na frekvenciji 94.9 MHz Happy FM svirati samo hrvatske narodne hitove.

"Uz vrhunsku produkciju, nizat će se hit za hitom. Ako me ostaviš Mate Miše Kovača, Amnezija Maje Šuput, Nesretnik sam od rođenja Zlatka Pejakovića, Severinin Ajde, ajde zlato moje, Maslačak grupe Magazin, Moja Hercegovina Mate Bulića, Kada žene tulumare Joška Čaglja Jole, Ima li nade za nas Dražena Zečića i Anđele Kolar…", najavljuju s novog radija, čija je direktorica Kristina Brčić.

Misija im je "pokrenuti još jači razvoj zabavne glazbene scene"

"Pravi festival hitova… Čim ih krenete nabrajati, jasan je golemi potencijal Happy FM-a. Na njihov spomen odmah krene melodija u glavi, ljudi počnu pjevušiti. Naše višemjesečno istraživanje tržišta samo je dodatno potvrdilo ono što smo već znali - domaća zabavna glazba ima itekako veliku publiku, njezina popularnost nije uopće upitna ni kod mlađih generacija, i vrijeme je da dobije platformu koja će je predstaviti na najbolji mogući način. Ovo je moderni radio s našim najvećim hitovima", izjavila je.

Kao misiju novog radija navode "pokrenuti još jači razvoj zabavne glazbene scene".

Ovo je velika promjena u programu na ovoj frekvenciji s obzirom na to da se Gold FM dosad promovirao ovako: "Ukratko, #legendarnihitovi znači da sviramo najbolje iz 80-ih, 90-ih i 70-ih, a nađe se koja i iz 60-ih i 50-ih."

Podsjećamo, ovo dolazi samo dva tjedna nakon što je s radijske scene nestao Narodni radio. Narodni se pretvorio u bravo!, koji sad, uz domaću glazbu, pušta i strane hitove.

Pročitajte više