Nakon što joj je blokiran račun: Nika Fleiss pojavila se u šlapama od 3400 kuna

Foto: Press

VIJEST da je njena tvrtka Ski Studio Fleiss d.o.o. pred brisanjem iz sudskog registra zbog velikih dugova, Niku Fleiss očito ne zamara previše

Prošlog tjedna Trgovački sud u Zagrebu donio je rješenje kojim se istovremeno otvara i zaključuje stečaj nad Ski Studijom Fleiss d.o.o., tvrtkom proslavljene hrvatske skijašice Nike Fleiss i njezinog oca Rena, a nakon pravomoćnosti rješenja ta tvrtka s više od 690.000 kuna nepodmirenih obveza brisat će se iz sudskog registra. Ipak, bez obzira na probleme, čini se da bivša skijašica bezbrižno obilazi događanja u glavnom gradu.

Došla je tako na promociju novog domaćeg brenda kozmetike, i to u natikačama s potpisom Yves Saint Laurenta.

U online trgovini Neiman Marcus te se natikače prodaju po cijeni od 3391 kune. Naravno, nije riječ o gumenim natikačama nego kožnima.

Ski Studio Fleiss tvrtka je osnovana u siječnju 2008. s temeljnim kapitalom od 20.000 kuna, a kao direktori navode se Reno i Nika Fleiss. Kao predmet poslovanja te tvrtke, registrirane kao društvo s ograničenom odgovornošću za građenje, usluge i trgovinu, ističe se projektiranje i uklanjanje građevina, promidžba, turističke usluge, sportska rekreacija i poduka iz skijanja.

Prema posljednje predanim podacima o poslovanju, Ski Studio Fleiss je 2016. imao nešto više od 360.000 kuna prihoda i krajem te godine ostvario je dobit od gotovo 35.000 kuna.

Pročitajte više