Nakon što joj je sinoć predao lentu, Bandić se ponovno našao s novom misicom

Foto: Facebook/Dalibor Urukalovic/PIXSELL

NAKON što joj je sinoć predao lentu, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ponovno se susreo s novom Miss Universe Hrvatske Mijom Rkman.

Zajedno su ručali u jednom elitnom zagrebačkom restoranu, a na ručku im se pridružilo veće društvo u kojem su bili Ivana Trump, ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić, liječnik Nikica Gabrić te vlasnici licence za izbor Miss Universe Vladimir i Marija Kraljević.

S obzirom na to da je prije nekoliko godina postalo očito da Bandić ne govori engleski jezik, nije baš jasno kako se sporazumio s Ivanom, no nekako jest. Zajedno s misicom pozirali su s podignuta dva prsta u znak njene pobjede.

Mia dolazi s Korčule, ima 21 godinu, u Zagrebu studira sanitarno inženjerstvo te se želi baviti epidemiologijom u budućnosti. 

"Najviše sam se htjela prijaviti zbog iskustva, ali i zbog predrasuda koje ljudi imaju prema ženama koje se bave modelingom, koje se prijavljuju na ovakva natjecanja... Mislim da tu ima dosta stereotipskog razmišljanja u vezi ljepote i pameti. Htjela sam pokazati da žena, iako je lijepa, može postići sve što želi, u bilo kojem području, zdravstvu, medicini, politici...", rekla nam je.

>>>Pitali smo prvu pratilju i curu dinamovca kakva je nova Miss, pogledajte odgovor<<<

"Bila je famozna, moja favoritkinja. Nije najviša od djevojaka, ali je pametna, lijepa i egzotična. To mi se sviđa kod nje", rekla nam je prva gospođa Trump o Miji.

>>>Ivana Trump o novoj hrvatskoj misici: "Da hoću, mogu je u sekundi deportirati"<<<

Pročitajte više