Nakon što mu je cura "potrgala" nogu, Nered završio na operaciji

JEDAN od najpopularnijih zagrebačkih repera, čija se pjesma "Srce vatreno" ovoga ljeta najviše slušala kada je navijanje za hrvatsku reprezentaciju bilo u pitanju, ovoga ljeta ipak neće moći raditi punom parom, kako je to ranije planirao.

Nered je, naime, prije tri tjedna operirao nogu na koju mu je njegova djevojka Marina Parlov, ovogodišnja prva pratilja Miss Hrvatske, prije godinu dana skočila, nakon čega su mu puknuli križni ligamenti.

"Iako bih trebao biti u Zagrebu i raditi punom parom, sada ću morati skoknuti do Murtera kako bih malo razgibao i odmorio nogu. Vodim i Marinu sa sobom." - kazao nam je Nered, koji je nakon operacije neko vrijeme proveo na rehabilitaciji u Daruvarskim toplicama.

"Prije godinu dana bilo smo na roštilju Jack Daniel´sa i osvojili prvu nagradu, putovanje na deset dana u Ameriku. Nakon što je Marina čula za nagradu, od sreće je skočila na mene i potrgala mi nogu. " - opisao nam je Nered kako se sve dogodilo, okrivši kako je Marina nakon što je vidjela što se dogodilo pala u nesvjest.

Marina, koju su Indexovi posjetitelji ove godine izabrali za djevojku koja je prema njihovu izboru bila najljepša kandidatkinja na ovogodišnjem izboru za Miss Hrvatske, otkriva nam kako su Nered i ona na osvojeno putovanje u Ameriku trebali otputovati u ožujku ove godine, no kako je Nered "uvijek imao nekakvog posla, na putovanje još uvijek nisu stigli otići".

"A i operaciju je odugovlačio godinu dana. Onda mu je bol postala neizdržljiva, pa je prije tri tjedna završio na operaciji." - u razgovoru za Index otkriva Marina.

Na Murteru gdje ima vikendicu Nered neće ostati dugo budući u Zagrebu ima puno posla, a sprema i novu pjesmu za Dinamo, za koju nam kaže da je "gotova, ali ju treba još izmiksati".

"Na moru neću moći dugo ostati, već idući tjedan vraćam se u Zagreb. Nije to kao ranije da Zagreb bude prazan preko ljeta. Svi nešto rade, pa moram i ja. Baš sam danas bio na Jarunu i sve je puno ljudi." - kaže nam Nered, koji se sprema i za turneju po hrvatskim klubovima, a koju će u jesen započeti u zagrebačkom klubu Papaya.

Tekst:B.S.
Foto: D.P.

Pročitajte više