Naomi Campbell će zbog vrijeđanja u zatvoru provesti godinu i pol dana?

AGRESIVNA manekenka Naomi Campbell optužena je za čak šest kaznenih djela koje je počinila prilikom napada na policajce prošli mjesec kad je pobjesnila zbog izgubljene prtljage u londonskoj zrakoplovnoj luci Heathrow. Tri optužbe se odnose na vrijeđanje i pljuvanje policajaca, jedna na neprimjereno ponašanje, odnosno, neprestano dosađivanje, jedna na nanesenu bol i dvije na prijetnju, neprimjerene riječi i loše ponašanje prema posadi u zrakoplovu. Nakon što je izvrijeđala dvojicu policajaca, uspostavilo se kako je jednog od njih već prije verbalno izvrijeđala.

"Gospođica Campbell je ogorčena zbog presude. U ovom slučaju, tužitelj je zatražio da joj se sudi na Sudu za prekršaje, što je Naomi prihvatila i čeka daljnji razvoj situacije", rekao je danas njezin odvjetnik Simon Nicholls.

Ako ne želi u zatvor, Naomi će morati platiti pet tisuća funti za svaku optužbu

Ako ne želi u zatvor na godinu i pol dana, 38-godišnja Naomi će morati platiti kaznu od pet tisuća funti za svaku optužbu. Danas je u policijsku postaju stigla oko 11.30 sati odjevena u tamnu odjeću i sunčane naočale. Nakon pola sata, koliko je provela u postaji, odbila je odgovarati na pitanja novinara koji su je čekali pred ulazom.

Naomi Campbell je 3. travnja ove godine zbog zametnute putne torbe brutalno izvrijeđala i pljunula policajca u lice i vrištala na osoblje na novootvorenom terminalu broj 5 u londonskoj zrakoplovnoj luci Heathrow. Tad je uhićenu ljepoticu s lisicama na rukama od zrakoplova do izlaza iz luke pratila svita specijalaca koji su ju odveli u policijsku stanicu u sklopu zrakoplovne luke zbog verbalnog napada na osoblje.

L.V.

Pročitajte više