Naomi Campbell snimljena s ogromnim dijamantom na ruci, potaknula glasine o zarukama

Foto: Profimedia/IMAGO

MANEKENKA Naomi Campbell ovog vikenda bila je na utrci Formule 1 u Abu Dabiju, gdje je privukla veliku pozornost.

Odjenula je bijelo-crnu haljinu s cvjetovima, uz koju je uskladila tenisice. Manekenka je među mnoštvom prošetala sa svojim bivšim zaručnikom Flaviom Briatoreom, s kojim je bila zaručena do 2002. godine. Družila se i s vozačem Formule 1 Lewisom Hamiltonom.

Prsten na ruci ukrao pažnju

Osim njezinog outfita i druženja s bivšim partnerom, Naomi je privukla pažnju i ogromnim dijamantom na ruci. Tim je prstenom potaknula glasine da se zaručila.

Nije poznato koga supermodel trenutno ljubi. Naomi, koja gotovo uvijek svoj privatni život drži podalje od javnosti, te glasine nije komentirala.

Dosad je dvaput bila zaručena

Naomi je dosad dvaput bila zaručena. Prvi put 1993. godine s basistom slavnog benda U2 Adamom Claytonom, a zatim s Flaviom Briatoreom. 

Manekenka je u lipnju ove godine iznenadila javnost kada je objavila da je dobila sina. "Pravi dar od Boga, blagoslovljena sam! Dobro došao, dječače. Nikad nije kasno postati majka", napisala je tada. U svibnju 2021. godine dobila je kćerkicu, svoje prvo dijete. 

Na utrci u Abu Dabiju bili su i Jason Statham sa suprugom Rosie Huntington-Whiteley, Orlando Bloom, koji se družio s bivšom spajsicom Geri Halliwell, Chris Hemsworth i bivši brazilski reprezentativac Ronaldo Nazário. 

Pročitajte više