Naomi nepozvana i polugola uletjela na rođendan Nelsona Mandele

SINOĆ je na glamuroznoj priredbi u Londonu proslavljen 90. rođendan Nobelovca Nelsona Mandele, borca za ljudska prava i bivšeg predsjednika Južnoafričke Republike. Na zabavi se skupila sva krema svjetskih estradnjaka i poznatih osoba, od Oprah Winfrey preko Billa Clintona i Lewisa Hamiltona do glumca Willa Smitha, a proslavi je nazočila i Naomi Campbell, iako joj je pojavljivanje bilo strogo zabranjeno od stane organizatora i Nelsona Mandele osobno.

Naomi Campbell na proslavu je došla u društvu svog dečka, brazilskog poduzetnika Marcusa Eliasa s kojim je mimoišla zaštitare sa smješkom na licu iako je imala izričitu zabranu pristupa proslavi zbog svog agresivnog i neukrotivog ponašanja. Naomi je uklonjena s liste uzvanika po naredbi samoga Mandele, koji je osobno zahtijevao da se Naomi tamo ne pojavi ni pod koju cijenu zbog svog ponašanja i incidenta kojeg je prije nekoliko mjeseci napravila u londonskoj zračnoj luci kada je pljucala i vrijeđala policajce. "Nelson nam je prišao i zamolio nas da se pobrinemo da Naomi Campbell ne bude na njegovoj rođendanskoj zabavi. Bio je razočaran njezinim ponašanjem i incidentom na aerodromu, a još ga je više razljutilo kada je vidio da je Naomi prilikom uhićenja nosila kapu na kojoj su bile tri šestice, 46664, a taj je broj ujedno i broj njegove ćelije u kojoj je proveo 27 godina", ispričao je Nelsonov zaštitar.

Unatoč zabrani dolaska, Naomi se ipak odlučila pojaviti na zabavi, pa makar i nepozvana, a na event je došla u provokativnoj i poluprozirnoj haljini ispod koje se naziralo više nego što bi trebalo. Njezine stope slijedila je i nova djevojka vozača Formule Lewisa Hamiltona, pop pjevačica Nicole Scherzinger koja je za tu prigodu izabrala crnu čipkastu i također poluprozirnu haljinicu ispod koje joj se jasno vidio i grudnjak.

K.H.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više