Napaljeni farmeri: Ivana pokušala poljubiti Borisa, a Vajta ljubio Giannu

NAJVEĆA zavodnica na Farmi Ivana Paris, osim što neprestano skakuće oko Dine Bubičića sada je počela opsjedati Borisa Jelinića. Naime, nakon što se zabetonirala šminkom i stavila umjetne trepavice (?), Ivana je puna samopouzdanja prišla Borisu, zagrlila ga i pokušala ga poljubiti, što joj nije pošlo za rukom.

"Da li ti znaš što je zajebancija? Ne stavljam svoje usne na toliko šminke"

Tijekom njezinog prvog pokušaja Boris ju je odgurnuo dok je drugi put rekao kako on neće svoja usta staviti na toliko šminke. "Jesam li ja tebe povrijedila nekako? Nisam? Pitam... Imaš li razloga ponašati se bahato i bezobrazno prema meni", izjavila je Ivana nakon što nije dobila ono što je htjela. "Da li ti znaš što je zajebancija? Ne stavljam svoje usne na toliko šminke", poručio joj je Boris koji je nastavio svoj posao dok se Ivana prebacila na Mistera Bubičića.

Prvo je otišla s njim u kućicu za alate kako bi mu istisnula prištiće, a zatim ga je počela otvoreno zavoditi i postavljati provokativna pitanja. "Ti se brineš bez veze, a znaš da te prijateljica čeka vani. Je li tako? Zašto mi nećeš reći", upitala je znatiželjna Ivana dok joj je Bubičić samo nezainteresirano poručio kako je nije briga.

"Čovjek kad se zaljubi u tebe, općenito, taj je najebao"


"Neću ti reći jer to nije tvoja stvar. Bože dragi. Ja neke svoje intimne stvari držim podalje od svih. Na neka pitanja jednostavno ne odgovaram", rekao je isprovocirani Dino. "Ti znaš zašto ja to tebe pitam. Čovjek kad se zaljubi u tebe, općenito, taj je najebao. Da li se ti lako zaljubiš ili teško? I kada se zaljubiš, kažeš to ili?", upitala ga je naporna Ivana koja je za kraj razgovora izjavila kako se nada da se zaljubio barem malo. Dino se odjednom dignuo sa stolice i poručio joj kako joj je za danas dosta, misleći pritom na istiskivanje prišteva, ali vjerojatno i pitanja.

Osim bivše misice, koja neprestano pokušava biti u središtu pažnje, zanimljivi su bili Vajta i Gianna Apostolski. Naime, napaljeni gazda je nekoliko puta poljubio bivšu voditeljicu Golih vijesti u golo rame dok se ona pravila kao da se ništa nije dogodilo. Nakon što je situacija postala neugodna, Gianna se pokupila u drugu prostoriju.

A.M.
Foto: Nova TV

Pročitajte više