Napao ih fotograf: "Meghan i Harry nisu baš pametni"

Foto: Guliver Image/Getty Images

"MEGHAN MARKLE i princ Harry nisu baš pametni jer su se preselili u Kaliforniju i očekivali da će se poštovati njihova privatnost", tvrdi veteran fotografije Mark Karloff koji desetljećima fotografira slavne po Los Angelesu.

Meghan i Harry preselili su se u novi 100 milijuna kuna vrijedni dom u Santa Barbari, nakon što su napustili vilu u Los Angelesu jer tamo nisu imali privatnosti. Njihov glasnogovornik tvrdi da su "našli privatnost u novoj zajednici" nakon selidbe u srpnju. Prve susjede sad su im Ellen DeGeneres i Oprah Winfrey, kojima je privatnost jednako važna.

Karloff tvrdi da su Meghan i Harry bili naivni kad su mislili da će u Los Angelesu izbjeći objektive paparazza. Dodao je da paparazzi znaju gdje je njihova nova vila te da će čekati da par izađe sa svojim sinom Archiejem.

"Bit će im jednako, fotografi iz cijelog grada će ih čekati. Pogotovo jer će tamo čekati i druge poznate, ne samo njih. Ellen je glavna vijest trenutno, Oprah je tamo cijelo vrijeme, kao i neke druge slavne osobe. Katie Perry i Orlando Bloom naprimjer", rekao je voditelj Paparazzi Podcasta za Daily Star.

"Svi su se pitali koja je točno vila njihova, no neki su je paparazzi već našli. Razgovarao sam s nekoliko njih, tvrde da su oni ti koji znaju gdje Meghan i Harry žive. Nisu njih dvoje baš pametno postupili. Razgovarao sam s poznatim osobama oko toga gdje bi živjeli ako žele zadržati privatnost. Postoje mjesta na kojima im ne bi previše smetali, na kojima imaju više mogućnosti za izlazak, mjesta koja su privatna, no ta se mjesta ne nalaze tamo gdje žive druge poznate osobe. Čini se da oni žele živjeti pored Ellen i Opre, žele biti na popularnim mjestima koja im ne osiguravaju privatnost. Mogli bi živjeti u privatnosti, ili nekom obliku privatnosti, daleko od Hollywooda i poznatih", rekao je.

Pročitajte više