Naručila haljinu sa stranice koju vole i Hrvatice, ono što je stiglo je nasmijalo

Foto: Profimedia

ŠANSE da ćete ostati razočarani nakon kupnje odjeće putem online shopova nisu baš male. To se dogodilo i Britanki Tori Walker koja se odlučila počastiti onim što je na prvi pogled izgledalo kao moderna heklana haljina maslinaste boje.

No, umjesto haljine stiglo joj je nešto što je na haljinu s fotografije sličilo samo bojom. Heklani topić koji joj nije prekrivao ni trbuh ostavio je 25-godišnjakinju u čudu. Brzo joj je bilo jasno da na svom tajlandskom odmoru neće uživati u željenoj haljini.

"Jako sam se smijala"

"Jako sam se smijala kad sam vidjela koliko je to kratko. Još sam gledala recenzije i slike ljudi koji su je ranije kupili i njihove su izgledale kao na webu", rekla je za The Sun i dodala da se samo nastavila smijati - jer što da radi.

Ipak, priznaje da ju je situacija malo i naljutila.

"Razočarala me kvaliteta materijala, konci su samo visjeli s toga. Nadala sam se da ću to moći nositi na odmoru, ali sad je ionako prekasno da zamijenim. Vjerojatno ću ovaj topić odjenuti jednom, preko nečega, čisto da se nasmijem", zaključila je.

Haljinu je naručila sa stranice Shein koju koriste i mnoge Hrvatice. Koštala je 13.49 funti, no Tori je ovo što je dobila, s popustom, platila nešto više od 10 funti.

Pročitajte više