Narugao se tipu jer je "samo dostavljač paketa", dobio lekciju koju će zapamtiti

Ilustracija: Instagram

JEDAN korisnik Reddita narugao se drugome jer je "samo dostavljač paketa", no to mu se vrlo brzo obilo o glavu, s obzirom na to da su ga mnogi odmah žestoko popljuvali.

Dostavljač UPS-a na toj društvenoj mreži napisao je kako njegova tvrtka koristi posebni softver koji optimizira rute, zbog čega koriste manje goriva i emitiraju manje količine ugljikova dioksida te dostave 350 tisuća paketa više godišnje.

TIL UPS drivers don't take the shortest routes. UPS has special software which optimises each route by eliminating as many left-hand turns as possible. As result, UPS claims it uses 10m gallons less fuel, emits 20,000 tonnes less carbon dioxide and delivers 350,000 more packages every year. from r/todayilearned

"Buraz, doslovno si dostavljač paketa. Kao da je to nešto na što bi trebao biti ponosan", poručio mu je jedan korisnik Reddita te dodao kako umire od smijeha. No vrlo brzo njegov komentar izazvao je brojne negativne reakcije, a mnogi su prepoznali ironiju u tome kad mu je u obranu stao korisnik iza profila "HellooNewmann", što je mnoge razveselilo s obzirom na to da su prepoznali referencu na poštara Newmana iz Seinfelda.

"Zapravo je. Nemoj biti seronja. Trebao bi se sramiti sebe jer pokušavaš degradirati nečiju profesiju. Posebno ako su u sindikatu i imaju odličnu plaću i povlastice... Dostavljač pošte odlična je karijera ako možeš napredovati. SVAKI posao je bolji od neradništva, a to što ti pljuješ po nekome to radi govori puno o tebi. Bio to uredski posao ili pečenje burgera u McDonaldsu, svaki pošteni posao na kojem netko pokušava zaraditi novac zaslužuje poštovanje", poručio mu je, a mnogi su odmah lajkali njegov komentar, ali i stali u obranu "samo poštaru".

"Izgledaš kao idiot. Izbriši svoj komentar", poručio mu je još, a njegov odgovor završio je i u sekciji "Murdered by Words". Tad je shvatio da je i njegov nick na sajtu relevantan pa se dodatno našalio, Newmanovim riječima. "Samo zapamtite. Kad kontrolirate poštu, kontrolirate...informacije".

On a comment thread about UPS and USPS workers from r/MurderedByWords

Pročitajte više