Naša najuspješnija influencerica izašla iz rodilišta i objavila fotku sinčića

Foto: Instagram

NAŠA najuspješnija i najpraćenija influencerica Jelena Perić, koju mnogi zbog njenog izgleda nazivaju hrvatskom Kim Kardashian, izašla je iz rodilišta te veselu vijest podijelila s pratiteljima na Instagramu.

"Najbolje Valentinovo ikad! Doveli smo bebu kući", napisala je influencerica uz fotografiju na kojoj pozira sa zaručnikom i nogometašem Igorom Bubnjićem te novorođenim sinčićem kojemu su nadjenuli ime Teo.

Jelena je objavila i fotografiju iz automobila, koju je fotografirala dok su se vozili kući. Na fotografiji mali Teo sjedi u autosjedalici odjeven u preslatki kompletić, a lice mu je zakriveno bijelim srcem.

"Dolazim kući", napisano je na fotografiji.

Jelena je sina rodila prošle subote, a pretkraj siječnja hospitalizirana je u osmom mjesecu trudnoće.

Ranije je sa svojim pratiteljima podijelila i da su joj prva tri mjeseca trudnoće bila veoma teška. "Prvo tromjesečje mi je bilo najgore ikad, imala sam osjećaj da umirem. Nisam bila aktivna na društvenim mrežama, samo sam ležala kući, bila sam u nekoj vrsti depresije. Stalno mi je bilo mučno, čitav dan, ali nisam mogla povratiti. Bila sam veoma umorna, nisam imala snage za išta, nisam mogla normalno funkcionirati kao prije. Ne možeš objasniti što hormoni mogu učiniti tvom tijelu, bila sam šokirana, nisam mogla vjerovati da se tako osjećam u najsretnijem periodu života. Ali ljudi su mi govorili da je to normalno... Grozno sam se osjećala, nisam imala volje za ništa, ni za pranje kose, ni za šminkanje. Nisam se osjećala lijepo", rekla je tad i dodala da se kasnije mnogo bolje osjećala.

Jelena se proslavila zbog sličnosti s poznatom starletom Kim Kardashian, a na Instagramu je prati više od milijun ljudi. Inače je vizažistica i jedna od najpoznatijih hrvatskih beauty blogerica.

Pročitajte više