Naša najuspješnija influencerica nogometašu rodila sina, dali mu popularno ime

Naša najuspješnija influencerica nogometašu rodila sina, dali mu popularno ime
Foto: Instagram

JELENA PERIĆ, jedna od najuspješnijih hrvatskih influencerica, jučer je postala majka. Ona i nogometaš Igor Bubnjić postali su roditelji sina, kojem su nadjenuli ime Teo. Vijest o rođenju sina Jelena je objavila na Instagramu.

"8.2.2020. Dobrodošao na svijet moj kralju. Teo", napisala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

8.2.2020. Welcome to the world my 👑 TEO.

A post shared by Jelena Peric🦋 (@j_make_up) on

Ime Teo je 2018. godine bilo među najpopularnijim imenima za bebe u Hrvatskoj.

Pretkraj siječnja Jelena je završila u bolnici.

"Hospitalizirana sam. Uskoro ću se vratiti", napisala je, a nakon toga su se mnogi njezini pratitelji zabrinuli pa ih je umirila.

"Dobro sam, ne brinite se ljudi", naglasila je.

Ranije je sa svojim pratiteljima podijelila i da su joj prva tri mjeseca trudnoće bila veoma teška. "Prvo tromjesečje mi je bilo najgore ikad, imala sam osjećaj da umirem. Nisam bila aktivna na društvenim mrežama, samo sam ležala kući, bila sam u nekoj vrsti depresije. Stalno mi je bilo mučno, čitav dan, ali nisam mogla povratiti. Bila sam veoma umorna, nisam imala snage za išta, nisam mogla normalno funkcionirati kao prije. Ne možeš objasniti što hormoni mogu učiniti tvom tijelu, bila sam šokirana, nisam mogla vjerovati da se tako osjećam u najsretnijem periodu života. Ali ljudi su mi govorili da je to normalno... Grozno sam se osjećala, nisam imala volje za ništa, ni za pranje kose, ni za šminkanje. Nisam se osjećala lijepo", rekla je tad i dodala da se kasnije mnogo bolje osjećala.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara