Nasmiješena Angelina Jolie i Brad Pitt izmjenjivali nježnosti na Super Bowlu

IAKO se glasine o njihovom prekidu pojavljuju sve češće u medijima, čini se da su Angelina Joli i Brad Pitt sretniji no ikad. Na finale američkog Super Bowla, Angelina i Brad stigli su zajedno i nisu se odvajali cijelu večer jedno od drugoga. Sa sobom su poveli i 8-godišnjeg sina Maddoxa koji baš kao i njegovi roditelji navija za New Orleans Saintse.

Tijekom utakmice, par se ljubio, grlio i smijao ne mareći za fotografe koji su ih pratili u stopu. Kako bi demantirali glasine o prekidu, slavni par izabrao je idealan datum. Podsjetimo, s obzirom da su zadnji put viđeni početkom siječnja, nije ni čudo da su mnogi mislili da nešto ne štima u njihovoj vezi. Ipak, na jednom od najposjećenijih događaja u godini, Brad i Angelina su se osigurali da će ih svi vidjeti pa možda napokon prestati s neistinitim napisima u medijima.

Također, iako su se mnogi raspisali o pomirenju Brada i njegove bivše supruge, Jennifer Aniston, čini se kako je i ta priča daleko od istine s obzirom da se lijepa glumica sunča na meksičkim plažama u društvu šarmantnog Gerarda Butlera s kojim će proslaviti svoj 41. rođendan, a možda i Valentinovo.  

Pročitajte više