Nastala rasprava oko najgledanijeg filma na Primeu: "Ako je vama ovo dobro..."

Foto: Press

Novi film Jakea Gyllenhaala izaziva mješovite reakcije gledatelja. Neki su ga prozvali "najboljim filmom u 2024.", no ima onih kojima se mnogo toga u filmu ne sviđa. 

Akcijski film Road House objavljen je prije nekoliko dana na Prime Videu i brzo je postao najgledaniji na toj streaming platformi. Režirao ga je Doug Liman, a glavne uloge igraju Jake Gyllenhaal, Conor McGregor, Daniela Melchior, J.D. Pardo, Arturo Castro i Billy Magnussen. Road House je baziran na istoimenom filmu iz 1989. godine.

 

Film prati bivšeg UFC borca Elwooda Daltona (Gyllenhaal) koji zarađuje na uličnim borbama prije nego što se zaposli kao izbacivač u tropskom gradiću Florida Keys. Iako se gradić na prvu čini kao tropski raj, Dalton ubrzo doznaje da stvari nisu onakve kakvima se čine.

Od značajnih pohvala do kritika

Korisnici društvenih mreža u Facebook grupi Netflix Bangers pohvalili su film, a jedan gledatelj ga je prozvao "najboljim u 2024.".

"Sjajan film. Conor je ukrao show, sjajan je", "Odličan film. Ako to ne shvaćate, trebate ponovo pogledati Schindlerovu listu", "Nije za Oscara, ali je vrlo zabavno. Volim sve u čemu glumi Gyllenhaal", neke su od pohvala.

Međutim, neki gledatelji ne mogu se načuditi dobrim recenzijama. "Imate niske standarde. Film je u najboljem slučaju 3/10. Ako mislite da je ovo dobro, ne bih volio vidjeti što smatrate lošim", "Ovo je najgori film koji sam gledao", "Conor uništava film svojom užasno glumom", "Ako volite muškarce koji se neprestano svađaju, onda je ovo za vas", neke su od kritika.

Film na IMDb-ju ima ocjenu 6.2/10, na temelju više od 57 tisuća glasova. Na Rotten Tomatoes ima 60%. 

Pročitajte više