Natjecatelji u Potjeri uzeli 20.000 eura, Mladen nije znao odgovore na ova pitanja

Screenshot: HRT

U NOVOJ epizodi kviza Potjera lovac je bio Mladen Vukorepa, a natjecali su se Vanja, Kristijan, Mirta i Domagoj. Do završne potjere došli su svi osim Vanje te su nakon nekoliko Mladenovih netočnih odgovora natjecatelji otišli kući s 20.000 eura.

Ekipa je u završnoj potjeri imala 14 koraka prednosti, a Mladen je točno odgovorio na 10 pitanja i nije ih uspio stići. "Danas očito nije moj dan, ajmo se što manje osramotiti", rekao je Mladen usred završne potjere. Kiksao je na ovim pitanjima. Znate li vi odgovore?

Nije mu bio dan

Mladen, između ostalog, nije znao kada je potpisan Daytonski sporazum, niti da su Ben Stiller i Chris Rock posudili glasove životinjama u animiranom filmu Madagaskar. Nije znao ni drugi naziv za griz, krupno mljeveno žito, no natjecatelji su pogodili da je riječ o krupici.

Ekipa je bila iznenađena pobjedom. "Nema nas više u Potjeri, znači da je bila super Potjera", rekao je Domagoj. Mirta je pet puta bila u ovom kvizu i sada je konačno osvojila novac. "Mladenu baš nije bio dan", kazala je.

Pročitajte više