Ne brine ih koronavirus: Poznati Srbi pohitali u Hrvatsku

Foto: Instagram

IAKO srpske vlasti državljanima te zemlje preporučuju da što manje putuju ovog ljeta, brojne poznate osobe otišle su na odmor, a mnogi su izabrali najjednostavniju opciju - odmor u Hrvatskoj.

Zasad državljani Srbije u Hrvatsku mogu ući uz negativan test na koronavirus ili obveznu 14-dnevnu samoizolaciju. Kako poznati Srbi uživaju u moru i suncu, očito je da su platili testiranje.

Pjevačica Kaja Ostojić u Hrvatskoj je sa svojim dečkom, hrvatskim nogometašem Mateom Pavlovićem. Unajmili su jahtu te obišli najljepše plaže na hrvatskom dijelu Jadrana.

Njena kolegica Jana Todorović uživa s obitelji u Opatiji, gdje ju je ugostio direktor Granda Saša Popović, koji ovdje ima nekretninu, piše Kurir.

Bivša supruga Ace Lukasa Sonja Vuksanović u Hrvatskoj je bila na odmoru s kćerima.

U Dubrovnik je nakon finala kontroverznog realityja Zadruga došla i Anabela Atijas, majka ljubiteljima takvih emisija puno poznatije Lune Đogani.

Na odmoru u Rovinju je srpska glumica Nina Janković.

Istarski grad privukao je i njenu kolegicu Jelisavetu Orašanin, koja odmara s kćerkom i obitelji, a nije poznato je li s njima i njen suprug, košarkaš Miloš Teodosić.

Pročitajte više