Ne može doživjeti orgazam pa se skida gol da olakša sebi i drugim muškarcima

Foto: Instagram

MUŠKARAC iz Londona koji ne može postići orgazam skinuo se gol u emisiji kako bi podigao svijest o problemu koji muči mnoge muškarce.

Ben je 36-godišnjak koji pod imenom The Naked Professor objavljuje svoje gole fotografije, a svoj identitet napokon je otkrio u emisiji This Morning te ispričao sve o trećem po redu najčešćem seksualnom problemu kod muškaraca.

Ovaj životni i osobni trener kaže kako mu skidanje pomaže da se nosi sa seksualnom disfunkcijom koja se pojavila kad je imao 18 godina.

''Imam anorgazmiju, nesposobnost da postignem orgazam'', priča Ben, koji je u svojih 36 godina uspio postići orgazam jednom ili dva puta.

''Kroz svoje gole fotografije dijelim svoju ranjivost i šaljem poruku nade i inspiracije. Naučio sam mnogo o svojoj strasti i o snazi volje. I nakon ovoliko istraživanja i sanjanja, stojim ovdje da izrazim sebe na jedinstven način, slobodan od bilo kakvih granica i srama'', dodao je.

Iako je češća kod žena nego kod muškaraca, ova smetnja može uzrokovati probleme sa samopouzdanjem, stres, ali i mnoge psihičke probleme, i upravo iz tog razloga Ben se nada da će njegova priča pomoći i drugima u nošenju s ovim problemom.

Pročitajte više