Neda Parmać: Lena nije imala poseban scenski nastup, pobijedila je zahvaljujući pjesmi

FEMINNEMKE su se danas vratile iz Osla, a umorna Neda Parmać nam je otkrila sve o svom nastupu na Eurosongu te podijelila s nama dojmove s tog natjecanja. "Došle smo danas popodne, sve smo umorne, a čudno mi je da danas nemam ništa za uraditi", otkrila je Neda, aludirajući na posao i strku na koju su naišle u Oslu.

"Mi smo se najviše sprijateljile s predstavnicima Izraela i Grčke, a naravno da smo se i s Vukašinom družile"

"Boravak u Oslu je bio odličan, imale smo posla, ali super su nas ugostili, dobro je bilo", komentirala je simpatična Feminnemka, koja nam je otkrila kako su se cure i ona najviše sprijateljile s izraelskim i grčkim predstavnicima, te, naravno s Vukašinom. "Viđaš ljude na doručku, u hotelu, probama, i zbližite se. Mi smo se najviše sprijateljile s predstavnicima Izraela i Grčke, a naravno da smo se i s Vukašinom družile".

"Nismo previše viđale Milana Stanković, mislim da je bio u karanteni"

Veliku buru u medijima, kako domaćim, tako i svjetskim, izazvao je srpski predstavnik Milan Stanković. Bregovićeva lakonotna poskočica i Milanova osebujna frizura, kojom je, kao i ostatkom svoje pojave, podsjećao na folk verziju feminiziranih dečkića iz benda Tokyo Hotel, osvojili su poznatog blogera Pereza Hiltona, ali i ostatak stranih medija. Neda nam je otkrila kako se nisu previše sprijateljile s njim. "Ne znam, mislim da je dečko bio u karanteni. Nismo ga previše viđale. Ne mislim da je nesimpatičan, normalan dečko, nije me se previše dojmio, stvarno ga nismo viđale često", rekla je Parmać.

"Lena je pobijedila zahvaljujući dobroj pjesmi jer nije imala nikakav poseban scenski nastup"

Pobjednica ovogodišnjeg Eurosonga, mlada Njemica Lena, koja je Europu osvojila pjesmom "Satellite", pobijedila je, prvenstveno zahvaljujući dobroj pjesmi, jer njezin scenski nastup nije sadržavao nikakvu posebnu koreografiju. "Cura je simpatična, a pjesma joj je dobra. Zbog toga je i pobijedila, jer nije imala nikakav poseban scenski nastup", komentirala nam je Neda, i nadodala kako je zadovoljna izvedbom Feminnemki.

"Ovu pjesmu smo napisale, pa smo sve emotivnije doživjele"

"Zadovoljna sam našom izvedbom, stvarno smo se potrudile i mislim da smo bile jako dobre", kazala je pjevačica te nam ukratko usporedila svoj prvi nastup na Eurosongu. Tada su cure predstavljale Bosnu i Hercegovinu. "Postoje razlike, da. Tada smo bile mlađe i neiskusnije, a ovaj put smo imale iskustva, ali i pjesmu koju smo same napisale, pa smo sve to emotivnije doživjele".

"Nika je super, sve je ona to odlično odradila i ozbiljno shvatila"

Nastupom nove članice Feminnema, mlade Nike Antolos, Pamela i Neda jako su zadovoljne. "Nika je super, sve je ona to odlično odradila i ozbiljno shvatila", komentirala je Neda mladu Riječanku i kolegicu, a razgovor je zaključila tako što nam je otkrila kako se prvo namjerava vratiti u normalu i odmoriti se od avanture u Oslu, koja je bila dosta naporna za simpatične djevojke.

Pročitajte više