"Neka se momci naviknu": Hajdukovci se narugali Letu 3 nakon nastupa na Eurosongu

Foto: Facebook

NE SMIRUJU se reakcije na nastup Leta 3 u finalu Eurosonga, a hajdukovci su iskoristili priliku da se narugaju Prlji koji ih je ranije razljutio šalom na račun juniora Hajduka. "Neka se momci naviknu", napisali su na fan pageu uz mem riječkih rokera s fritulama.

Objavljuje Lobsteri Hajduk MemesSubota, 13. svibnja 2023.

Inače, nakon što su Hajdukovi juniori izgubili u finalu Lige prvaka za mlade, Prlja iz Leta 3 objavio je fotografiju fritula uz poruku "neka se momci naviknu" i tako razbjesnio hajdukovce. Iako Prlja nije spomenuo Hajduk ni Ligu prvaka, brojni obožavatelji splitskog kluba razočarani su njegovim potezom i fotografiju su shvatili kao poruku klincima iz Hajduka.

Nakon što su ga zasuli negativnim komentarima, Prlja je odgovorio. "Iskreno, meni dopizdilo pratiti tko je išao u Švicarsku, koliko vas je išlo u istu i koliko ste štete napravili. Mulci jesu dobra ekipa. I samo da dodam, naveo si Let 3, a ovo je baš moj osobni stav", napisao je.

"I tako sam si dobio titulu Smrad riječki. Hvala svima", zaključio je kasnije.

Javio se i Pavasović Visković

Prlja je statusom uspio razljutiti i Ljubu Pavasovića Viskovića, odvjetnika i nekadašnjeg predsjednika Nadzornog odbora Hajduka. 

"I zato, gospodine Prodanović, pridružite se onima koji su na Vratima Jadrana prošli petak čekali sa šipkama i daskama ST auta na putu za Ženevu, nakon toga kod doktora opće prakse, uputnica i odite tamo gdje vam je mjesto. Juniorima vašeg kluba želim sve najbolje, seniorima u sportskom smislu sve najgore, Vama da nastavite na psihijatriji stvarati sjajnu muziku. S poštovanjem, Vaš obožavatelj Lj. Pavasović", poručio mu je Pavasović Visković.

Prlja se ispričao

Prlja se na kraju ispričao ispričao se zbog šale. "Priznajem, pogriješio sam što sam se išao dirati u ono što nam je svima najdraže, a to su naša djeca i beskrajno mi je žao zbog toga, te ovim putem molim svih koje je povrijedila moja objava za oprost. I sam sam roditelj tako da je moj grijeh samim time još i teži", napisao je na Twitteru.

Podsjetimo, Let 3 je na Eurosongu završio na 13. mjestu s ukupno 123 boda - 11 od žirija i 112 od publike. Pobjedu je odnijela Šveđanka Loreen pjesmom Tattoo. Letovci su podršku imali iz cijele Hrvatske, a za njih su navijali i brojni strani obožavatelji.

Pročitajte više