Nekada slavna holivudska ljepotica danas je gotovo neprepoznatljiva

Foto: Profimedia

AMERIČKA glumica Melanie Griffith, koja je svojevremeno slovila za jednu od najljepših žena u Hollywoodu, snimljena je u šetnji Los Angelesom prije nekoliko dana, a američki mediji ističu kako je gotovo neprepoznatljiva.

Griffith, koja se godinama podvrgavala raznim estetskim operacijama, snimljena je ispred jednog dućana u Los Angelesu, a paparazzima je za oko zapelo i to što Melanie ima masnice po rukama i licu, kao i ožiljak na licu.

Borila se s rakom

Inače, Griffith se ranije borila s rakom kože. Ovoj 65-godišnjakinji neki su ranije prigovarali zbog izgleda jer se podvrgnula estetskim zahvatima, a obožavatelji su kritizirali njeno lice nakon toga.

Zato je odlučila o svemu i progovoriti te je kazala kako je nakon kritika promijenila doktora jer ni sama nije bila zadovoljna rezultatom.

"Nisam shvatila na što nalikujem dok ljudi nisu počeli govoriti: 'O, moj Bože, što je učinila?!' To me toliko povrijedilo da sam otišla drugom doktoru i počela rješavati sva sranja koja mi je jedna doktorica napravila. Srećom, izgledam normalnije sada", rekla je u jednom intervjuu.

Griffith je jedno vrijeme imala i velikih problema s alkoholom i to je utjecalo na njezin posao. Kaže kako joj je jako žao zbog toga i dodaje da je unatoč problemima s alkoholom uvijek dobro funkcionirala kao majka. 

Prije deset godina prvi put joj je dijagnosticiran rak kože. Iako je tvrdila da je izliječena, bolest se ponovno vratila 2017. godine. Tada je glumica primijetila tamnu mrlju na nosu koja je operacijom otklonjena.

Pročitajte više