Neke su mame pretjerale s fotkama djece prvog dana škole, ovo je video o njima

Foto: Instagram

NAJPOZNATIJA srpska komičarka, Sandra Silađev, redovno na društvenim mrežama objavljuje kratke video uratke u kojima na sarkastičan način govori o svakodnevnim temama. Danas je prvi dan škole. a mnoge majke su pretjerale s objavama na društvenim mrežama, što je komičarku jako inspiriralo.

Sandra je objavila minut i pol dugačak klip naziva "Kad roditeljska egomanija nema granice", te se dotaknula majki koje su dosadile svim svojim prijateljima mnoštvom objava na društvenim mrežama.

"Ja ovom prilikom svome djetetu preko Instagrama želim kazati: Draga moja kćerkice, sretan polazak u peti razred. Majka te puno voli.Toliko sam se trudila sve ove godine, ulagala u tebe, trudila sam se da budem dobra majka, lijepa majka, majka koja vodi računa...Ali, dobro, nisam sad ja tema, ali htjela sam reći: majka te voli, mila moja, dušo moja... Kad se vratiš iz škole, ulogiraj se na Instagram da vidiš šta sam ti htjela reći preko Instagrama, da cijeli Instagram vidii", govori Sandra u kameru mobitela, a onda se na kraju skeča pojavi i kći,,,

Pročitajte više