Nekoć najomraženija glumica Hollywooda zabljesnula u izazovnoj haljini

MINI serija WeCrashed o velikom skandalu američke tvrtke za najam poslovnih prostora WeWork uskoro će se pojaviti na streaming platformi Apple TV+. Jedan od aduta serije su velika glumačka imena koja tumače glavne uloge, a to su oskarovci Jared Leto i Anne Hathaway.

Mini serija je snimljena u osam nastavaka, a nove epizode izlazit će svakog petka do 22. travnja.

Na premijeri serije u Los Angelesu Hathaway je privukla sve poglede. Iako 39-godišnja glumica inače ne nosi izazovne haljine, ovog puta pokleknula je pred velikim trendom proreza te odjenula seksi haljinu gruzijskog dizajnera Davida Kome.

Leto i Hathaway u seriji utjelovljuju bizarni bračni par Rebeku i Adama Neumanna, suosnivača tvrtke WeWork, globalnog brenda koji je u jednom trenutku vrijedio 47 milijardi dolara. U manje od godinu dana drastično je izgubio na vrijednosti.

Adam je izraelski biznismen kojeg su bivši zaposlenici nazivali vođom kulta, a njegova žena Rebekah bila je glavna direktorica brenda i izvršna direktorica kompanije.

Par je kupovao luksuzne stanove, priređivao raskošne zabave i držao motivacijske govore, a njihovi zaposlenici radili su prekovremeno za niske plaće. Povjerenje njihovih ulagača počelo je padati pa je par pokušao 2019. godine predstaviti tvrtku javnosti što je konačno razotkrilo značajne financijske gubitke WeWorka. 

Vrijednost tvrtke je pala, a par je odstupio sa svojih pozicija. Adam je za raskid većine svojih veza s tvrtkom dobio oko 1.7 milijardi dolara, što je izazvalo bijes.

 

Bijes je prije nekoliko godina izazvala i Hathaway. Magazin Star tad ju je proglasio najomraženijom glumicom u Hollywoodu, a jedan od razloga za to bio je govor koji je održala nakon što je osvojila Oscara za najbolju sporednu glumicu. U nekoliko dana na Twitteru su se nagomilali postovi s hashtagom #IHateAnneHathaway (mrzim Anne Hathaway).

Govor je ocijenjen lažno skromnim, a Anne nije pomogla ni priča da je odbila nositi Valentinovu haljinu jer je čula da će njena kolegica Amanda Seyfried nositi sličnu.

Pročitajte više