Zbogom novogodišnjim odlukama: Teretana zabranila dolazak novih članova u siječnju

Foto: Press

SVAKI početak godine popularno je vrijeme za kreiranje ambicioznih novogodišnjih odluka koje uglavnom ostaju samo na planovima, a najčešće je riječ o onima koje se tiču zdravijeg i aktivnijeg životnog stila.

Zabrana novim članovima

U jednoj franšizi luksuznih teretana nema mjesta za prazne priče i neiskorištene članske iskaznice te su zbog toga zabranili dolazak novih članova u siječnju.

Equinox je luksuzna fitness tvrtka koja se sastoji od 106 klubova, u koje je ulaz zabranjen za nove članove sve do kraja mjeseca. Zašto? Ovdje, kako kažu, "ne govore jezik siječnja" koji je za njih "obična fantazija".

"Niste vi krivi"

"Niste vi krivi, siječanj je. Siječanj je fantazija koja dolazi na vaša vrata u šarenoj kutiji. Priča o promjeni. Treba mu nova odjeća kako bi počeo", napisali su u objavi na Instagramu.

"Ukratko, odustat ćete nakon nekoliko tjedana. Vi niste vaša novogodišnja odluka. Vaš život ne počinje i ne završava početkom godine", objasnili su.

Paljba na društvenim mrežama

Iako su svoje razloge jasno argumentirali, odluka se ipak nije svidjela ekipi na društvenim mrežama koja ne voli gledati u zatvorena vrata. "Zašto, brate? Lova je lova", napisao je jedan tiktoker, a drugi je dodao kako je riječ o "užasnom stavu".

No neki su argumentirali kako ova odluka sigurno ne smeta redovnim članovima te da je riječ o pravom smjeru prema poticanju ljudi da vode aktivan i zdrav život svakog dana.

Pročitajte više