Nema više selidbe na otpad: Ove nedjelje netko uistinu napušta BB kuću

DOSADAŠNJA "ispadanja" iz Big Brother kuće značila su, prvo za Duška, a potom i za Soraju, selidbu na otpad. Ove nedjelje, 27. ožujka, u emisiji uživo će jedan od stanara uistinu napustiti show. Zbrojit će se glasovi koje su stanari tijekom tjedna skupili od gledatelja iz svih zemalja, a troje s najmanje glasova ovisit će o simpatijama svojih sustanara. Naime, oni će biti ti koji će odlučiti tko će od troje nominiranih na kraju napustiti BB kuću.

Najveće iznenađenje ove nedjelje u studiju na Košutnjaku bit će Duškova supruga Radojka, koja će doći iz Galibabinovca u nedjeljnu emisiji uživo te Antoniji Blaće i Marijani Mičić komentirati novi Duškov izgled, njegov odnos sa Sorajom, ali i izjavu da mu se Soraja više ne sviđa, nego da sada simpatizira Milu.

Tko ove nedjelje napušta veselu Big Brother kuću zauvijek, hoće li stanari uspjeti odraditi "cirkuski" tjedni zadatak, jesu li stanari sa smetlišta otkriveni dok su krali hranu u glavnoj kući te što će sve imati za reći Duškova supruga Radojka  saznajte 27. ožujka od 20 sati na RTL Televiziji, u trećoj emisiji uživo Big Brother showa. 

Pročitajte više