Nemeš molio BB-a da ga pošalje na otpad umjesto Marijane: Brinem se za njeno zdravlje

ČINI se da je Nemeš najviše pogođen odlaskom većine stanara iz glavne Big Brother kuće na otpad. Još sinoć je otišao u ispovjedaonicu kako bi Big Brotheru kazao da mu je teško zbog njegove ekipe i da se brine za njih. Naravno, najviše mu nedostaje Marijana.

Dok se dosadašnji stanari glavne kuće oporavljaju od šoka zbog činjenice da su završili na otpadu, Nemeš, kojeg je Big Brother, zajedno s Emom i Džordžom, pridružio otpadnicima, nije zadovoljan ishodom sinoćnjeg Koloseuma. Odlučno je predložio Big Brotheru da umjesto Marijane njega pošalje na otpad, jer se brine za njeno zdravlje. Nemeš se ne trudi sprijateljiti s novim ukućanima i pod svaku cijenu želi ponovno biti sa starim prijateljima. No, Big Brother ne radi izuzetke pa Nemeševu molbu nije uvažio. Smatra da je to trenutni Nemešev hir i da će se on ubrzo uklopiti među nove sustanare.

Na otpadu su se tijekom prijepodneva Bojana i Dražen s ostalim ukućanima odlučili na nemoguću misiju - pokušavali su očistiti svoj novi životni prostor. Draženu je najteže pala promjena pa kaže: "Što me snađe pod stare dane".

Pročitajte više