Nemeševi roditelji ušli u BB kuću: Od mog sina nitko neće praviti budalu



HORVAT je danas bio odsutan te je jako puno šutio. Ležao je na ležaljci u dvorištu, a njegovu neugodnu tišinu prekinuo je Nikola. Zanimalo ga je zašto se njihov odnos promijenio te je Horvat odjednom ljut. Želio je da mu objasni u čemu je problem jer su prijatelji. Horvat je objasnio kako smatra da među svima njima postoji nešto što nije rečeno, a upravo to je razlog zbog kojeg mu se na zabavi ni Nikola ni Horvat nisu obratili. Nakon što je Bojana u live emisiji sinoć izjavila da je Horvat dvoličan, a prijatelji su ga potom izbjegavali, shvatio je da možda postoji mračna strana njegovog prijateljstva s Lesterom i Nikolom.

Nikola Horvatu: "Budi mi prijatelj"

Nikola mu je objasnio kako njihovo ponašanje nema veze s Bojaninom izjavom, a Lester je potvrdio tu priču. Dodao je i da ne želi više pričati s njim ukoliko misli da su on i Nikola dvolični. Potom je Nikola zaustavio raspravu i rekao kako će sve saznati kad izađe iz kuće. Smatra da Horvatu netko puni glavu glupostima, a njegovo ponašanje je posljedica toga. Nakon što se dečki počeli vježbati pjesmicu za zadatak "Budi mi prijatelj", Horvat je shvatio da moraju riješiti situaciju. Stoga je prišao Nikoli i prijateljski ga zagrlio, a potom mu objasnio sve. Rekao je da se čudno osjeća u posljednje vrijeme te mu smeta što su se tako udaljili. Za sve je okrivio prošlotjedni zadatak s diktatorima, a Nikola je za kraj otpjevao Horvatu refren pjesme "Budi mi prijatelj" pa su se dečki pomirili.

Nemeševići na okupu u dvorištu BB kuće

Veliko iznenađenje dogodilo se pred kraj dana. Naime, Big Brother je rekao ukućanima da se okupe u dnevnoj sobi. Duško i Nemeš otvorili su Pandorinu kutiju, a ukućani su jedan po jedan odlazili u ispovjedaonicu. Nemeš i Duško sanestrpljenjem su iščekivali što će naći u kutiji. Dule je znao da je u pitanju nekakav posjet, jer je sam s time imao iskustva. Nemeš ga je zapitkivao o čemu se radi, a onda mu je Dule rekao što se dogodilo njemu prošli put. Ubrzo je Nemeš shvatio. U dvorište su ušli njegovi roditelji.

Nada Nemešević vidno uznemirena: Od mog sina nitko neće praviti budalu

Nada Nemešević i njezin suprug posjetili su sina u kući, a majka i sin imali su jako dirljiv susret. Kada su se svi naviknuli jedni na druge, Nada je rekla da bi voljela da Nemeš ponovno bude onaj stari. Dodala je da sve može ispraviti kad izađe iz kuće i da će imati vremena razmisliti o svemu. Dodala je i da joj je sin na prvom mjestu te da od njega nitko neće praviti budalu. Nemeš i njegov otac, pokušali su sve da je smire. Nemeš nikako nije želio pričati s roditeljima o svojem boravku u kući te je sve radio da to spriječi.

Pročitajte više