Nemirni Pokrivač: Curu ostavio zbog manekenke, vratio joj se nakon dva mjeseca

Foto: Instagram

BIVŠI hrvatski reprezentativac Nikola Pokrivač ponovno ljubi. Proteklog vikenda bivša voditeljica Ecija Ivušić na društvenim je mrežama otkrila da su u vezi.

"Ne želim zvučati dramatično ili tako nešto... Ali već sam mislila da se nikad nećeš pojaviti. Volim te, moj N", napisala je uz fotografiju na kojoj se ljube u moru.

Kasnije te večeri zajedno su otišli na koncert Saše Matića u Splitu, a Ecija je objavila nekoliko njihovih zajedničkih snimaka. Najljepša Hrvatica po izboru Indexovih čitatelja priznala je prijateljicama da će "ako bog da" sljedeće godine biti gospođa.

Ljubavni život nogometaša iz Čakovca uvijek je bio dinamičan. Prije sedam godina prekinuo je vezu s tadašnjom djevojkom Katarinom zbog splitske manekenke Iris Rajčić.

Stranice novina ispunile su Irisine zaljubljene izjave o nogometašu, a i on joj je javno udijelio nekoliko komplimenata. Zajedno su bili na vjenčanju njegovog suigrača Jerka Leke i manekenke Ive Šarić, još jednog para koji danas više ne postoji.

Unatoč tome idila između Nikole i Iris nije dugo trajala. Svega dva mjeseca su prekinuli, a on se vratio djevojci Katarini. Nekoliko mjeseci njih su se dvoje kasnije i zaručili, a nogometaš je tada izjavljivao da uživaju u zajedničkim trenucima. Vjenčali su se u lipnju 2014. godine, četiri mjeseca prije nego što je Katarina rodila.

Tijekom braka proživjeli su najteži period. Pokrivač je u kolovozu 2015. godine obolio od klasičnog Hodgkinova limfoma. Prvi mjeseci su mu bili najteži jer je morao biti u potpunoj izolaciji, a obitelj ga je mogla gledati samo kroz staklo. Prošao je brojne kemoterapije i čak se u dresu Slavena vratio nogometu, ali bolest mu se vratila. 
 
Nije odustao ni nakon što mu se rak vratio treći put, a oporavio se nakon presađivanja koštane srži primljene od majke Ane. 

Njegov brak nije opstao te je četiri godine nakon vjenčanja objavljeno da se razvode.

Pročitajte više