Neobičan oglas za ženidbu nasmijao Srbe: Da rađa mušku djecu, da ne provocira...

Foto: Info Vranjske/Facebook

NA VRATIMA Zdravstvenog centra u Vranju u Srbiji osvanuo je neobičan oglas putem kojeg netko traži ženu. 

Oglas se počeo dijeliti po društvenim mrežama, a budući mladoženja imao je poprilično dug popis zahtjeva. Osim što je na samom početku naglasio da traži medicinsku sestru, između ostalog, od svoje izabranice traži da je "visoka i iz zdrave loze", da nije depresivna te da "rađa zdravu mušku djecu i ne provocira". 

"Dečko, 39 godina, intelektualac, inženjer strojarstva, senzualne prirode, smeđe oči, rođen sa ocjenom 10, visok 184 cm, krupan, stambeno rezidencija–ranč, osiguran, vozi Mercedes, voli humor, skroman, širokog srca, služio vojsku profesionalno, starosjedilac grada Vranja, rođen 19. 12. 1980. godine, društven, komunikativan, kulturan, živi u zajednici... Želi upoznati Vranjanku, obrazovanu djevojku, zdrave loze, visoku, radi braka i razvijanja porodičnog biznisa, koja nije depresivna, već u zdravoj mjeri bijesna i objesna i želi se iživjeti kroz slobodno ispoljavanje i igru i obogatiti unutrašnji život, spremna da živi sa i za jednog čovjeka i stvara obitelj, rađa zdravlje bože mušku zdravu djecu, ne provocira, ne nervira, i ne pravi ljubomornog... Osnovno znanje u kuhinji (ima od koga da nauči). Krvna grupa A RH-D + pozitivan. Javite se na tel...", piše u oglasu koji je potpisan s "Dr Joj Boli". 

Portal Info Vranjske navodi da je ista osoba i prošle godine objavila sličan oglas, a tom je prilikom navodno tražio doktoricu. 

Pročitajte više