Neobična prosidba u Splitu: Ika je sjedila u publici kad joj je stigao koktel...

Foto: Press

USRED Međunarodnog natjecanja barmena u Splitu pala je prosidba.

Zadranin Ante Butić je tijekom natjecanja za najboljeg barmena Grand Gourmeta zaprosio svoju curu Iku Srdelić. Ante se u Split došao natjecati u pripremi aperitiva i long drinka. Četiri je čaše svoga aperitiva proslijedio žiriju, a petu i posljednju poslao djevojci koja je sjedila u gledalištu.

Na čaši je pisalo "Samo reci da", a uz aperitiv stigao joj je i prsten. Ika se pristala udati za zadarskog barmena i ugostitelja s kojim je u vezi dvije i pol godine.

"Dugo sam to planirao, a učinilo mi se idealnim da je zaprosim tijekom natjecanja. Mislim da je jako dobro reagirala jer je ostala na nogama. Ni hitna nije trebala doći", našalio se Butić.

"Doveo me u Split da mu dam podršku na natjecanju, a stvarno nisam očekivala da će se ovo pretvoriti u prošnju. Šokirao me! Napravio je koktele i kod petog, posljednjeg, stavio je prsten koji ja nisam vidjela jer je to bilo na šanku. Djevojka koja nosi koktele žiriju tu je čašu s prstenom donijela meni. Nisam shvatila o čemu se radi dok nisam vidjela da pored čaše stoji prsten, a na njoj natpis 'Samo reci da'. Dakako, rekla sam - da", ispričala je presretna djevojka.

Pročitajte više