Nera Stipičević: Svaku Novu Godinu završim plačući



GLUMICA i pjevačica Nera Stipičević u četvrtak navečer došla je podržati kolegicu Natašu Janjić u paljenju božićnih lampica pa je, osim u slasticama poput vina i punča, uživala i u druženju ispred zagrebačkog Velveta. Nera nam je tako tijekom razgovora otkrila kako se za svaku Novu Godinu rasplače te da je smeta konzumerizam koji se nametnuo proteklih godina za blagdane.

"Za Božić ću biti kod kuće u Makarskoj, a za Novu Godinu ne znam jer uvijek kad nešto planiram sve mi se izjalovi i nije mi u nekom lijepom pamćenju. Više mi je stres nego užitak jer se sve nešto kao, pod navodnike, mora i uvijek plačem za Novu Godinu tako da ako i završim u stanu i nigdje ne odem nema veze", rekla je.

Nera također smatra kako se izgubila bit Božića i da u njemu više mogu uživati klinci nego odrasli. "Mislim da se bit Božića malo izgubila danas i nekako je sve previše komercijalizirano, svi gledaju tko će kome bolji poklon kupiti i koliko je koštao. Mislim da ljudi danas više teže za toplim pogledom i toplom riječju, pažnjom, da te netko pozdravi na ulici srčano, a ne sad neki pokloni. Djeca neka se raduju poklonima jer još nisu svega svjesni, ali mislim da ni njih ne treba odgajati u tom smislu. Treba ih naučiti pravim vrijednostima", zaključila je glumica.

Pročitajte više