Neugodni susret slavnog tenisača i Zagrepčanke nakon prekida: "Bilo je puno drame"

Foto: Profimedia

Talijanski tenisač Matteo Berrettini (27) i njegova bivša djevojka, Zagrepčanka Ajla Tomljanović (30), inače bivša hrvatska, a sad australska tenisačica, imali su vrlo neugodan susret na ekskluzivnom US Open cocktail partyju u Park Lane hotelu, piše Page Six.

Izvor je naveo da bivši teniski par, čiji je prekid zabilježen i u Netflixovoj dokumentarnoj seriji Break Point, nije imao pojma da su oboje odsjeli u luksuznom hotelu, pa su se svojski trudili da izbjegnu jedno drugo.

"Bilo je puno drame jer se nisu vidjeli još od gadnog prekida u veljači 2022. Bilo je stvarno neugodno. Dobacivali su jedno drugom poglede tijekom cijele zabave i morali su biti na suprotnim stranama hotela", otkriva izvor.

Berrettini nakon prekida ljubi 11 godina stariju voditeljicu

Berrettinijevi roditelji također su bili tamo i navodno dobivali neugodne poglede od Tomljanović, koja se vratila na teniske terene nakon ozljede koljena. "Berrettini je otišao sa zabave. Tenzije su bile stvarno velike i bilo je jako neugodno", dodao je izvor.

Inače, talijanski mediji raspisali su se početkom prošle godine da je njihovoj ljubavi nakon tri godine veze došao kraj, a šuškanja je potvrdila Ajla kada je s Instagrama obrisala sve slike s tenisačem i prestala ga pratiti.

Osim toga, izgleda da Talijan nije solo. Nedavno je viđen u društvu 11 godina starije voditeljice Melisse Satte, s kojom je razmjenjivao poljupce i zagrljaje na plaži.

Pročitajte više