Neven Ciganović o svađi Borne Kotromanić i Vlatke Pokos: Žena ženi ne smije biti vuk

Foto: Instagram

NEVEN CIGANOVIĆ komentirao je svađu Borne Kotromanić i Vlatke Pokos. Posvađale su se na Instagramu zbog Nikoline Ristović.

"Mislim da su Borna i Vlatka prije svega dame i da nema potrebe da komuniciraju na ovakav način uopće, a posebno ne preko društvenih mreža i time insceniraju nepotrebnu prepirku koja će završiti u medijima.

Ja sam prije svega za onu 'Girl power', pa bi bilo lijepo da svi zajedno svu snagu radije usmjerimo kao potporu Nikolini kojoj je to u ovom trenutku zaista potrebno što god netko mislio o njoj jer vjerujem da bi ona isto tako postupila prema nama. Žena ženi ne smije biti vuk, već trebaju zajedno stvarati pleme", napisao je Ciganović.

Borna komentirala podrijetlo novca Viktora Ristovića

Naime, sve je krenulo tako što je Borna Kotromanić, bivša supruga Luke Rajića, komentirala podrijetlo novca Viktora Ristovića.

"Novac od trgovine Arkanovim ratnim plijenom nikada nikome nije donio sreću i blagoslov, pa nije mogao ni Nikolini', napisala je Borna, a Vlatka Pokos joj se odmah javila u komentarima.

"A kakve to veze ima s Nikolinom? Ona nije učinila ništa loše niti je kriva za tuđe grijehe. Jesu li hrvatski tajkuni zaradili svoj novac baš najpoštenije. Ova objava je u ovom trenutku baš usmjerena protiv Nikoline, ne razumijem te. Zašto nisi prije o tome govorila? Nije fer", napisala je Vlatka.

Borna je zatim podijelila njihovu prepisku na Instagramu te dodala da nema komentara.

Pročitajte više