Neviđeni preokret u dating realityju: "Želim nju, a ne njega"

Screenshot: YouTube

ELIMINACIJE u showu The Bachelor, koji od jeseni kreće s emitiranjem i u Hrvatskoj pod imenom Gospodin savršeni, obično su prepune drame, no epizoda iz vijetnamske verzije imala je rijetko viđen preokret, piše Mashable.

U isječku koji je postao viralan na društvenim mrežama, natjecateljica Minh Thu od neženje Quoca Trunga otišla je bez ruže (što znači da je eliminirana), no prije nego što je to napravila, odlučila je šokirati sve. Naime, ona je izjavila ljubav drugoj natjecateljici, Truc Nhu, a zatim je nagovarala da s njom napusti show.

"Dođi sa mnom", rekla joj je. Truc Nhu koja je dobila ružu, odlučila ju je vratiti neženji Quocu Trungu prije nego što je otišla s Minh Thu. "Znam da ćeš pronaći nekoga tko te zaista voli, tko te razumije i zna kako se brinuti za tebe, koga možeš gledati izdaleka i znati kako se osjećaš. Žao mi je", rekla je Truc Nhu.

Spektakl doduše nije dugo trajao - Truc je naposljetku odlučila ostati u emisiji nakon što je ju je Quoc Trung uvjerio da ostane. Ovo je prvi put da se tako nešto dogodilo u Gospodinu savršenom. U australskoj inačici dvije natjecateljica započele su vezu, no to su učinile tek nakon što je završilo snimanje emisije.

Pročitajte više