Nevjerojatna transformacija: U ŽNV-u izgubio 53 kg, danas je neprepoznatljiv

Foto: Instagram

BIVŠI natjecatelj treće sezone showa "Život na vagi", Mario Mandić uživa na ljetovanju, a fotografijama se pohvalio na Instagramu.

Mario je u show ušao sa 165,5 kilograma, a izašao je sa 112 kilograma te potpuno promijenio svoj život. Osim što je doživio nevjerojatnu fizičku transformaciju, Mario je promijenio i životne navike. 

Nastavio je trenirati, baviti se sportom te postao čak i fitness trener. 

Sredinom lipnja objavio je poduži tekst o tome koliko je show utjecao na njegov život. "Danas prije godinu dana je bio dan koji je promijenio sve. Promijenio je sve na bolje", obilježio je godinu dana od početka sudjelovanja u showu.

"Kvalitetu mog života, moj izgled, moju želju za životom, želju za ostvarivanjem svojih snova i pogled na svijet. Puno toga sam naučio o sebi, ali i ljudima oko sebe, shvatio sam što želim u životu i idem za tim. Jedna od najvećih stvari je i moja želja za trenerstvom - želim uvijek raditi na sebi i učiti o fitnessu, ali želim i pomoći onima koji svoje putovanje tek započinju ili su zapeli putem jer ih razumijem, jer sam prošao sve što oni trebaju proći ili prolaze i znam da zajedno možemo još jače i još više!", napisao je.

"Danas sam sretan čovjek i vjerujem u sebe. Još ima tu posla, haha, ali već je veliki dio puta odrađen i veselim se ovom nastavku...svakom trenutku! Hvala svima koji su bili ili jesu i dalje dio moje najveće životne transformacije!", dodao je.

Pročitajte više