Nevjerojatni detalji: Bomba greškom postavljena na automobil voditeljice BB-a?

Foto: Press

NEBOJŠU MIĆIĆA, oca voditeljice Marijane Mićić koju su Hrvati mogli upoznati dok je s Antonijom Blaće vodila regionalni Big Brother, od smrti nakon eksplozije automobila spasila je nevjerojatna slučajnost, piše srpski Kurir.

Golf u kojem se nalazio potpuno je uništen u eksploziji koja se dogodila u Ulici vojvode Stepe na beogradskom Voždovcu u utorak oko 14 sati, a prema još nepotvrđenim informacijama, bomba koja se nalazila ispod automobila je aktivirana upravo u trenutku kada je Mićić prelazio ležećeg policajca, što je promijenilo smjer eksplozije i spasilo Nebojšu od težih ozljeda.

Kurir piše da prvi rezultati ukazuju na to da je bomba zakačila prepreku na putu, što je promijenilo smjer, odnosno usmjerilo djelovanje eksploziva. Eksplozija je potpuno raznijela suvozačev dio, a otac voditeljice je prošao s lakšim povredama, zadobio je opekotine desne ruke i uha.

Iako je malo vjerojatno to da je udar o ležećeg policajca aktivirao eksplozivnu napravu, to nije sasvim isključeno, ali po svemu sudeći bomba je uključena daljinskim, piše Kurir.

Voditeljica je navodno u potpunom šoku nakon događaja te pije lijekove za smirenje.

Na mjestu nesreće ostao je krater na pješačkom prelazu, promjera oko 40 cm, a dubine oko 8 cm. Kako saznaje Kurir, detonacija je odbacila auto 15 metara, a Nebojša je ispao iz auta.

Provjerava se je li bomba možda greškom postavljena na njihov automobil, tvrdi Kurir.

Voditeljica je izjavila da automobil nije njen te da se ne vodi na nju već sedam godina.

Pročitajte više