Nick Cannon progovorio o bivšoj supruzi Mariji Carey: "Ta žena nije čovjek"

Foto: EPA

NICK CANNON (42) izjavio je da je njegova bivša supruga Mariah Carey "ljubav njegovog života". Komičar, koji je u prosincu dobio svoje 12. dijete, u intervjuu za The Shade Room govorio je o tome kako je 53-godišnja pjevačica "najkul osoba koju je ikad upoznao".

"Mislim, uvijek pričam o tome. Onda to postane viralno i obožavatelji se ljute na mene. Ali imao sam 12 godina kada sam imao sliku Marije Carey na svom zidu, a ona je kasnije postala moja žena", ispričao je Cannon, koji je prvo dvoje od ukupno 12 djece dobio upravo s Carey. Ona je rodila njihove blizance Moroccan i Monroe, kojima je sada 11 godina. 

"Ona je dar od boga"

"Popravljala mi je raspoloženje. Ona je jednostavno uvijek sretna, uvijek pomaže drugima. Bez obzira na to što se njoj događa u životu. Bio sam zadivljen: 'Wow, osoba stvarno može biti takva i ne dopustiti negativnoj energiji da je obuzme.' Tada sam shvatio da je ona nevjerojatna, ta žena nije čovjek. Ona je dar od boga", dodao je komičar.

Nick i Mariah vjenčali su se 2008. godine, a razišli se 2014. Dvije godine kasnije finaliziran je razvod. Cannon je dugo odbijao potpisati papire za razvod, a zanimljivo je i kako je on bio prvi koji je predao papire, a ne Carey.

Podsjećamo, komičar je dobio svoje dvanaesto dijete, kćer po imenu Halo, s modelom Alyssom Scott u prosincu 2022. Rođenjem kćeri je završilo burno razdoblje za njegovu obitelj, koja je narasla sa sedmero na 11 djece u godinu dana (Cannonovo prvo dijete s Alyssom Scottom, Zen, umrlo je od raka mozga u prosincu 2021.). 

Pročitajte više